Cumpararea produselor prezente pe site-ul nostru se poate face doar online.

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului „cos de cumparaturi” si parcurgerea paginii de comanda.
In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

  • Datele comenzii: Nume si prenume, adresa completa (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, Etaj, Apartament).
  • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda, prin CARD sau prin transfer bancar.
  • ATENTIE: Nu se pot plati in sistem NUMERAR SAU RAMBURS LA CURIER  produsele digitale cu livrare electronica (cheia de produs se trimite pe e-mail) asadar nu va exista un curier fizic care sa vina la dvs. sa va livreze produsul si sa ia rambursul.
  • Produsele tangibile, prezentate sub forma de carcasa, se livreaza exclusiv prin curier rapid. Pentru acest tip de produse este acceptata si plata in sistem ramburs la curier.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Pentru asistenta in plasarea unei comenzi sunati la numarul de telefon afisat pe pagina de Contact.

Nu exista valoare minima pentru o comanda.

Back to Top