ATENTIE!
Pentru licentele electronice NU se poate plati in sistem NUMERAR SAU RAMBURS LA CURIER
deoarece cheia de produs se trimite pe e-mail, asadar nu va exista un curier fizic care sa vina la dvs. sa va livreze produsul si sa ia rambursul.

Puteti cumpara produsele de pe site-ul nostru folosind urmatoarele instrumente de plata:

Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

NEXT LEVEL SOFTWARE SOLUTIONS SRL
CUI: RO46086787, Reg. Com.: J40/8636/2022
Sediu social: Calea Mosilor 88, sector 3 – Bucuresti
CONT: RO78 BTRL RONC RT0C G803 7101
Banca Transilvania, agentia Pantelimon (Bucuresti).

Online prin Card bancar

Site-ul nostru foloseste serviciile PlatiOnline pentru tranzactiile efectuate cu cardul online.
Platile se pot efectua cu cardul personal sau al firmei dvs, in conditii de siguranta deplina deoarece se foloseste sistemul 3D Secure pentru toate platile online.
Plata se face printr-un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online oferind confidentialitate si siguranta la achizitia produselor si serviciilor din mediul online.
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul dvs. de cont cu numele „licente-esd”
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii si al procesatorului de plati PlatiOnline, site-ul nostru NU solicita, NU stocheaza si NU are acces nici un fel de detalii ale cardului dvs.
Back to Top