Politica de Retur pentru produsele digitale livrate electronic

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014, articolul 16, litera m (furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material), fac exceptie de la dreptul de retur produsele livrate electronic (pe e-mail, website sau orice canal de comunicare electronica).

Cheia de produs este unica. In momentul in care ati activat-o pe un PC acea cheie nu mai poate fi folosita de altcineva. Din acest motiv cheile de produs NU pot fi returnate.

Toate produsele digitale comercializate de noi au garantie astfel ca se accepta returul produselor care nu sunt functionale.

Unele produse pot fi nefunctionale din cauza unei greseli de transmitere a cheilor de produs. Exemplu: stergerea din greseala a unui caracter din cheia de produs facand ca aceasta sa fie incompleta sau trimiterea unei chei de la alt produs fata de cel comandat.

In cazul in care exista orice probleme tehnice, de activare sau de functionare a cheilor de produs, contactati-ne, noi vom verifica daca acea cheie a fost activata si daca aceste probleme nu se pot solutiona vom inlocui produsele sau vom rambursa integral suma achitata.

Politica de Retur pentru produsele fizice

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

In cazul in care doriti sa returnati produsele achizitionate, va garantam termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului, CU CONDITIA CA PRODUSUL SA NU FI FOST FOLOSIT / ACTIVAT!

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Suma rambursata in urma returului pentru produsele fizice va fi valoarea produselor in sine. Taxele de transport nu vor fi returnate.

Back to Top