NEXT LEVEL SOFTWARE SOLUTIONS SRL, certificam faptul ca produsele comercializate de catre noi respecta toate legile nationale si internationale aflate in vigoare.

Toate produsele comercializate de noi sunt originale, autorizate, valabile pe viata (cu exceptia produselor care sunt cu abonament pe un termen limitat de timp), valide si legale, provin de la furnizori autorizati de catre producator si sunt insotite de factura si garantie.

Furnizorii nostri garanteaza ca toate produsele oferite de ei sunt originale, autorizate, valabile pe viata (cu exceptia produselor care sunt cu abonament pe un termen limitat de timp), valide si legale.

Toate produsele digitale comercializate de noi au o garantie de 12 luni chiar daca conform politicii unor producatori garantia se ofera obligatoriu minim 3 luni de zile.

Informatiile despre garantia limitata se gasesc pe pagina oficiala a producatorilor.

Toate produsele noastre respecta toate legile nationale si internationale aflate in vigoare precum si Termenii si Conditiile producatorilor si nu vor cauza daune clientului final, atata timp cat clientul final va folosi in mod corespunzator aceste produse.

NEXT LEVEL SOFTWARE SOLUTIONS SRL, Producatorii si/sau Partenerii Autorizati de catre Producatori, nu vor onora garantia in cazul unor defecte/probleme, daca acele defecte sau probleme au fost cauzate de catre clientul final.

Cateva dintre legile internationale care permit revanzarea produselor digitale (inclusiv sistemele de operare) sunt:

  • Federal Court of Justice law issued in 2000 – no. Eu ZR 244/97
  • EU Parliament and Council Directive issued in 2001 – Directive 2001/29/CE
  • EU Parliament and Council Directive issued in 2009 – Directive 2009/24/CE
  • EU Court of Justice Decision in 2016 – Case C-166/15 – Aleksandrs Ranks and Jurijs Vasievics – Microsoft Corporation
  • EU Court of Justice Decision in 2012 – Case C-128/11 – UsedSoft GmbH vs. Oracle International Corp.

Aceasta decizia a Curtii de Justitie a Uniunii Europene spune ca:

„Niciun producator de software nu se poate opune revanzarii licentelor sale folosite, permitand utilizarea programelor sale descarcate de pe internet. Dreptul exclusiv de a distribui o copie a unui program de calculator care face obiectul unei astfel de licente este epuizat la prima vanzare”.

Puteti consulta decizia accesand urmatorul link:

https://curia.europa.eu/jcms/upload/docs/application/pdf/2012-07/cp120094ro.pdf

Astfel, din punct de vedere legal, NEXT LEVEL SOFTWARE SOLUTIONS SRL respecta orice termen impus de catre producatori si toate legile aflate in vigoare care permit oricarei entitati sa cumpere si sa revanda produse digitale.

Back to Top